Utmärkelser

Framtiden är ett av Sveriges snabbast växande företag och är en av branschens bästa arbetsplatser. Våra medarbetare har utsett oss till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare 2015. Hos oss är glädje en naturlig del av varje medarbetares vardag, vårt arbetssätt präglas av enkelhet och vi vill hela tiden framåt, vi kör!

När medarbetarna själva får betygsätta sin arbetsgivare placerar sig Framtiden på plats nummer tre bland medelstora företag och är därmed en av landets bästa arbetsgivare!

Det här är en otroligt rolig utmärkelse. Vi arbetar väldigt hårt för att vara en bra arbetsgivare och gör bland annat kontinuerliga undersökningar för att se hur våra medarbetare trivs och hur de mår. Det här blir ett kvitto på att vi gör rätt”, säger Marcus Hökenklo, VD och grundare Framtiden AB.

Årlig undersökning

Universum och Metrojobb gör årligen en undersökning av Sveriges Bästa Arbetsgivare där medarbetare får bedöma sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer; intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

Vi tycker det är viktigt att belöna och lyssna på våra medarbetare. Varje månad delar vi exempelvis ut två priser – Månadens idé och Månadens medarbetare. Dessutom arbetar vi med ständig kompetensutveckling för att vara en attraktiv arbetsgivare”, avslutar Marcus Hökenklo, VD och grundare Framtiden AB.

Den fullständiga rankingen hittar du här: http://universumglobal.com/se/sveriges-basta-arbetsgivare-2015.

Vi har en härlig gemenskap som genomsyras av glädje, enkelhet, kör. Jag har verkligen världens bästa kollegor!

Jenny Holmberg, personalansvarig

På framtiden.com använder vi kakor (cookies) för att vår webbplats ska fungera på bästa sätt.
Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om cookies